Hirdetés

naptar.lap.hu / 2013-as naptárak

2013-as naptárak

2013-as asztali és fali naptárak. Modern és retro stílusban, olyan neves gyártóktól mint a Cavallini, papayaart és a Presco group. 15X17-es és 33X48-as méretben. Több féle színben, érdekes és stílusos grafikákkal. Ajándéknak, irodába és otthonra is használható gyönyörű grafikái miatt. Krémszínű papírra nyomtatva.

Szereti Ön a hagyományokat? Fontosak is, meg kell őrizni azokat! Így tett Egyesületünk is, amikor 2012. március 21-én kortárs meseillusztrátorokat és grafikusokat hívott meg a Vígszínházba, hogy ott fogyatékos gyermekekkel együtt alkossák meg a 12 hónap szimbólumát. Tudásukkal és érzékenységükkel egy nagyon színes és vidám hangulatú 2013. évi falinaptárral hívják fel a hazánkban élő Down-szindrómás és más fogyatékossággal élő gyermek hátrányos helyzetére mindenki figyelmét.

Az ajánlott linken a 2013-as évre megrendelhető naptárainkat találhatja Termékeink egyedileg készülnek, személyre szabva a megrendelő igényei alapján tervezve. Saját képeket, idézetet tudunk elhelyezni a termékeken. Kézzel, hagyományos könyvkötési technikával kötünk, a belsők és a nyomdatechnika a modern minőséget nyújtják. 2013-as naptáraink már rendelhetők.

A naptárshop.hu / Média Press `91 Kft. (http://www.naptarshop.hu/) által meghirdetett Naptárfotó – pályázaton sikeresen szerepeltem. Neuschwanstein-ben készült fotómmal bekerültem a 2013-as Európa naptárba. Ezzel a lehetőséggel rengeteg helyre jut el a fotóm, több ezren ismerhetik meg a munkásságomat.

a. Szervezd meg a következő évedet úgy, ahogy eddig sosem tetted! Legyél rendszerezett, előrelátó, és alakítsd a saját életedet te magad! Igen, lehetséges! Legyen a tied most nyitókedvezménnyel és hasznos ajándékokkal minden határidőnapló legbölcsebbike! Készül a 2013-as Ezoterikus kalendárium, melynek segítségével nemcsak mindennapi teendőidet szervezheted, hanem személyes útmutatások könnyítik életedet. Éld életedet és szervezd napjaidat úgy, ahogy csak egy Kalendárium tulajdonos tudja! Egy határidőnaplót bárhol beszerezhetsz, de olyat, amely megkönnyíti életedet, örömmel tölt fel és érzést ad neked, csak tőlünk kaphatsz!

a. A hónapok jól néznek ki: Gwaine a január, a sárkány a február, Gwen a március, Elyan az április, Merlin csakis a május, Percival a június, Artúr a fényes július, Sir Leon az augusztus, Emrys a szeptember, Gaius az október, Mordred a sötét november, Morgana pedig a fagyos december.

Az asztali naptárakon túl színes fotókkal, művészeti és építészeti alkotásokkal díszített naptárakat és informatív kalendáriumokat ajánlunk. Híres emberek és egzotikus állatok gyűjteménye is lehet. A naptár hozzá tartozik mindennapi életünkhöz. A jövő tervezéséhez, programok készítéséhez. Az antik kiadványok visszarepítenek kicsit a múltba.

Egyedi naptárak: asztali, fali, kártyanaptár - határidőnaplók, zsebnaptárak, gyűrűs kalendáriumok (napi, heti, stb. beosztással), különböző méretben, minőségben, kivitelben, színben - képes falinaptárak különböző témákban (természet, állatok, SAJÁT KÉPEKKEL, stb.) - asztali, képes naptárak - speditőr naptárak Mindegyik típus feliratozható, ezáltal kiváló reklámhordozó egész évben.

Pirex üzletek és webáruház. Minőségi termékek iskolától az irodáig, , minden korosztálynak, ízlésnek és elvárásnak megfelelően. Nálunk megtalálható számos világmárka egyedi kollekciója, a füzetektől, irodarendezőktől a Hobby-kreatív termékeken át a képeslapokig, valamint dekorációs és díszcsomagoló anyagokig.

Csodás egyedi ajándék ez az A/3-as velencei-tavi 2013-as naptár... .

Cégünk, a Civertan Grafikai Stúdió tevékenysége köre igen színes, hiszen a légifotók, weboldalak, logótervek, arculati tervek készítésén túl, weboldal optimalizálással, adwords kampányok menedzselésével és hirdetési felületek értékesítésével is foglalkozunk. A felsorolás nem teljes, így a közelebbi megismerés céljából keresse fel honlapunkat és kérje egyedi árajánlatunkat!

Hirdetéslogó tervezés
Meghatározás:

Naptár: nagyobb időegységek, ciklusok mérésére használt eszköz. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa önnek, a témával kapcsolatos legjobb linkeket. Jó böngészést kívánok, minden napra!

Naptár: nagyobb időegységek, ciklusok mérésére használt eszköz. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa önnek, a témával kapcsolatos legjobb linkeket. Jó böngészést kívánok, minden napra!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: 2013-as naptárak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés