Hirdetés

naptar.lap.hu / 2013-as naptárak

2013-as naptárak

2013-as asztali és fali naptárak. Modern és retro stílusban, olyan neves gyártóktól mint a Cavallini, papayaart és a Presco group. 15X17-es és 33X48-as méretben. Több féle színben, érdekes és stílusos grafikákkal. Ajándéknak, irodába és otthonra is használható gyönyörű grafikái miatt. Krémszínű papírra nyomtatva.

Szereti Ön a hagyományokat? Fontosak is, meg kell őrizni azokat! Így tett Egyesületünk is, amikor 2012. március 21-én kortárs meseillusztrátorokat és grafikusokat hívott meg a Vígszínházba, hogy ott fogyatékos gyermekekkel együtt alkossák meg a 12 hónap szimbólumát. Tudásukkal és érzékenységükkel egy nagyon színes és vidám hangulatú 2013. évi falinaptárral hívják fel a hazánkban élő Down-szindrómás és más fogyatékossággal élő gyermek hátrányos helyzetére mindenki figyelmét.

Az ajánlott linken a 2013-as évre megrendelhető naptárainkat találhatja Termékeink egyedileg készülnek, személyre szabva a megrendelő igényei alapján tervezve. Saját képeket, idézetet tudunk elhelyezni a termékeken. Kézzel, hagyományos könyvkötési technikával kötünk, a belsők és a nyomdatechnika a modern minőséget nyújtják. 2013-as naptáraink már rendelhetők.

A naptárshop.hu / Média Press `91 Kft. (http://www.naptarshop.hu/) által meghirdetett Naptárfotó – pályázaton sikeresen szerepeltem. Neuschwanstein-ben készült fotómmal bekerültem a 2013-as Európa naptárba. Ezzel a lehetőséggel rengeteg helyre jut el a fotóm, több ezren ismerhetik meg a munkásságomat.

a. A hónapok jól néznek ki: Gwaine a január, a sárkány a február, Gwen a március, Elyan az április, Merlin csakis a május, Percival a június, Artúr a fényes július, Sir Leon az augusztus, Emrys a szeptember, Gaius az október, Mordred a sötét november, Morgana pedig a fagyos december.

Egyedi naptárak: asztali, fali, kártyanaptár - határidőnaplók, zsebnaptárak, gyűrűs kalendáriumok (napi, heti, stb. beosztással), különböző méretben, minőségben, kivitelben, színben - képes falinaptárak különböző témákban (természet, állatok, SAJÁT KÉPEKKEL, stb.) - asztali, képes naptárak - speditőr naptárak Mindegyik típus feliratozható, ezáltal kiváló reklámhordozó egész évben.

Pirex üzletek és webáruház. Minőségi termékek iskolától az irodáig, , minden korosztálynak, ízlésnek és elvárásnak megfelelően. Nálunk megtalálható számos világmárka egyedi kollekciója, a füzetektől, irodarendezőktől a Hobby-kreatív termékeken át a képeslapokig, valamint dekorációs és díszcsomagoló anyagokig.

Cégünk, a Civertan Grafikai Stúdió tevékenysége köre igen színes, hiszen a légifotók, weboldalak, logótervek, arculati tervek készítésén túl, weboldal optimalizálással, adwords kampányok menedzselésével és hirdetési felületek értékesítésével is foglalkozunk. A felsorolás nem teljes, így a közelebbi megismerés céljából keresse fel honlapunkat és kérje egyedi árajánlatunkat!

Hirdetéslogó tervezés
Meghatározás:

Naptár: nagyobb időegységek, ciklusok mérésére használt eszköz. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa önnek, a témával kapcsolatos legjobb linkeket. Jó böngészést kívánok, minden napra!

Naptár: nagyobb időegységek, ciklusok mérésére használt eszköz. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa önnek, a témával kapcsolatos legjobb linkeket. Jó böngészést kívánok, minden napra!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: 2013-as naptárak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés